Nieuwsbrief van dinsdag 16 april 2019

donderdag 18 april     Kijkmoment in de groep

vrijdag 19 april             Paaslunch op school

vrijdag 19 april             14.15 start meivakantie

woensdag 14 mei       Sportdag op de Blauwe Berg voor groep 3 t/m 8 =======================================================================

Project Het Fluitschip groeit en bloeit
Op donderdagmiddag sluiten we het project af. Er is in alle klassen veel gewerkt rondom dit project. We nodigen u  uit om in de groepen 1 tot en met 6 langs te komen om te kijken wat er allemaal gedaan is in de groepen. Bij groep 7 en 8 is er ook hard aan het project gewerkt, maar is dat minder zichtbaar.

U bent welkom om 14 uur. Uw kind kan dan even alles laten zien en u kunt samen in de andere groepen kijken.

Paaslunch
Vrijdag 19 april is de Paaslunch op school. Dat is altijd gezellig. In twee blokken gaan de kinderen samen eten in de hal. Wilt u helpen, tussen 11 en 13.30 uur geef dan op bij juf Jane.

Koffieochtend
Juf Ramona heeft afgelopen woensdag aan een groep ouders informatie gegeven over het "werken met doelen".  De ouders hebben vragen gesteld, juf Ramona heeft ze uitleg gegeven. We zullen dit soort informatieve koffieochtenden blijven geven.

Schoolfruit
Helaas is deze week de laatste week van het schoolfruit. We hebben via de EU subsidie weer een half jaar fruit gekregen. Het was steeds fruit van heel mooie kwaliteit. Een compliment voor de leverancier. Geeft u zelf verder nog fruit mee.

Volgend jaar vragen we het weer aan.

Fijne week en daarna fijne vakantie.
De school begint weer op 6 mei 2019

Gabrie