Nieuwsbericht van vrijdag 5 juni 2020

maandag 15 juni   Studiedag, leerlingen vrij

===============================================

8 juni

Hoera, we mogen weer allemaal tegelijk naar school. Het team heeft er zin in.Wilt u het chromebook weer mee naar school geven? We hebben ze weer op school nodig. Ook natuurlijk de oplader.

Vragenlijst

De kinderen hebben een groen briefje gekregen voor een vragenlijst. Wilt u die alstublieft invullen? Het is belangrijk om van u te leren. Dat kan door deze vragenlijst.

Groepsindeling

Komend jaar hebben we weer 6 groepen. We hebben nu ook meer onderwijsassistenten. Dat betekent dat we bijna iedere dag in alle groepen 3 tot en met 8, twee personen in de groep hebben. Dat zal veel aandacht voor de leerlingen opleveren.

Groep

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

1/2 a

Lotte

Lotte

1/2  b

Yvette

Greet

Charlotte

Greet

Kimberley

Janneke

Maandag ziet u bij wie uw kind in de groep zit. Uw kind krijgt dat op papier mee.

HVO

Voor groep 7 en 8 hebben we weer het aanbod van HVO (Humanistisch Vormend Onderwijs).Wilt u het briefje mee terug naar school geven, u kunt aangeven of uw kind  wel of niet meedoet!

Ik wens u een fijn weekend.

Gabrie van den Hout