Nieuwsbrief van zondag 16 mei 2021

maandag 25 mei    Tweede Pinksterdag vrij

==================================================

Cito toetsen
In de agenda stond dat we komende week starten met Cito toetsen. Door de Lockdown hebben we veel later dan normaal de Cito middentoetsen afgenomen. Daarom zijn dit schooljaar de tweede serie toetsen veel later. Ik laat u nog weten wanneer dat wordt.

Feestdag van de OR
De OR heeft als plan een leuke dag te organiseren voor de kinderen en de ouders.
dat zou een dagje in de speeltuin en op de wielerbaan worden. Helaas mogen we nog niet met de groepen door elkaar werken. Daarom is het feest verplaatst naar vrijdag 25 juni. Zet u het alvast in uw agenda. Het zou leuk zijn als dan zoveel mogelijk ouders komen lunchen in de speeltuin.

Nog een bericht van de OR
Nog 35 gezinnen hebben de ouderbijdrage niet betaald. De ouderraad heeft deze bijdrage nodig om extra zaken op school te regelen, zoals bijvoorbeeld de feestdag. Wilt u kijken of u al betaald heeft dit jaar?

Vragenlijst
Er hebben 32 ouders de vragenlijst ingevuld. We krijgen van deze ouders een 8,2 gemiddeld. Daar zijn we heel blij mee. Toch zou het fijn zijn als er meer ouders de vragenlijst invullen. U kunt bij mij nog een inlog ophalen of aanvragen.

Vakleerkracht gymnastiek
Afgelopen week hebben we afscheid genomen van meester Bas. Hij had zich verheugd op een gymles in de zaal. Helaas mochten we nog niet de de Vredehof komen gymmen. Dinsdag start juf Marieke weer. We gaan ervan uit dat vanaf nu de lessen weer in de Vredehof zullen zijn. Dus….. gymspullen mee op dinsdag en donderdag.

Bericht van juf Greet:

Aan alle ouders en kinderen,

Volgend schooljaar zal ik niet meer voor de klas staan.

Ik ga met pre-pensioen. Mijn laatste werkdag zal woensdag 7 juli zijn.
Ik heb heel fijn gewerkt op het Fluitschip en best lang ook, 21 jaar.
Ik wil u bedanken voor de samenwerking en de kinderen wil ik bedanken, natuurlijk voor alles! Ik zal het missen, ik zal de kinderen missen, de school, het team, alles! Ik zal het missen om geen juf meer te zijn.
Ik ben leerkracht vanaf mijn 20e jaar, maar er komt nu een tijd voor andere dingen.
Ik ben dankbaar voor zoveel mooie jaren op het Fluitschip, de Troubadour en de Hemschool, waar ik gewerkt heb.
Ik zal met dezelfde inzet blijven werken tot aan de grote vakantie.
Ik ben de komende weken gewoon juf Greet, zoals altijd.

Dat betekent dat woensdag 7 juli de school ook afscheid zal nemen van juf Greet. U ontvangt daar nog verdere informatie over.

Aanbod Zaagtand.
De kinderen worden in de Zaagtand bij binnen activiteiten zoveel mogelijk per groep bij elkaar gezet. Aanmelden bij de leerkracht.

dinsdag 18 mei

Creatief